maanantai 7. maaliskuuta 2016

Missä mennään hiustenpesukokeilussa

Muutama viikko hiustenpesukokeilua takana ja nyt on hyvä aika kertoa hieman väliaikatietoa. Aloitin siis kaksi viikkoa sitten pesemään hiukseni MeineBase-mineraalisuolalla. Lue kokeilun startista ja MeineBasesta.

Olen nyt pessyt hiukset 2-3 päivän välein riippuen siitä, milloin hiukset näyttävät tarvitsevan pesua. Mielestäni hiukset näyttävät pesun jälkeen puhtailta ja hyviltä, jälki ei eroa yhtään shamppoopesusta. Olen pesuissa keskittynyt hiusjuureen eli sinne, mistä hiukset normaalisti rasvoittuvat. Hieron kostean suolan aina hiusjuureen ja loput hiukset saavat mineraalisuolaa melko vähän, uskoisin, että siten vältän hiusten liiallisen kuivumisen. Toistaiseksi hius ei tunnu kuivalta, ainakaan kuivemmalta kuin mitä se oli. Ajattelin kesälomalla sitten koittaa pidentää pesuväliä. Nyt kun pitäisi töissä näyttää ihmiseltä, ei viitsi antaa hiusten rasvoittua kauhean paljon. Kun pesuväliä pidennetään, siinä on aina jonkinlainen rasvoittuva vaihe, ennenkuin hiukset tottuvat.


Samanaikaisesti myös hiusväritön elämäni on jatkunut. Juurikasvua on kieltämättä hurjasti ja olen miettinyt pitäisikö omaan väriin laittaa esim. kevytväriraitoja kunnes värjätty osa on kasvanut riittävän pitkäksi. Toistaiseksi olen kestänyt kaksivärisen kuontalon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti