tiistai 13. helmikuuta 2018

Kaksi viikkoa viljatonta

No enpäs tiedä. Kaksi viikkoa viljatonta kokeilua, mutta ei minkäänlaisia muutoksia, ainakaan positiivisia. Ihan aluksi molemmilta putosi kilo, sen jälkeen tuli kaksi takaisin. Mikä hassuinta, emme korvanneet viljatuotteita millään epäterveellisellä. Olo ei myöskään tuntunut paranevan yhtään.   

Mies totesi, ettei tämä ole hänen juttunsa ja luulen, ettei ehkä minunkaan. Tässä kohtaa mies jatkaa normaalisti eli palaa vanhaan, mutta minä ajattelin jatkaa reippaasti vähennetyllä viljamäärällä. Otan  kauratuotteet vähäisesti takaisin ruokavalioon, mutta vehnän määrä edelleen minimissään. Onhan tässä mahdollisuus, että testiaikaa pitäisi jatkaa pidempään, jotta jotain vaikutusta tulisi, mutta luulisi, että parissa viikossa olisi edes jotain pientä muutosta. Jatkan aiheesta "raportointia". 


Ruokavaliokokeilut jatkuvat joka tapauksessa edelleen. Olen pysynyt edelleenkin hienosti toisessa päätöksessäni syödä joka päivä lounasta. Ehdin skipata lounaan säännöllisesti noin puolentoista vuoden ajan. Se on pitkä aika epäsäännöllistä syömistä. Nyt olen syönyt lounaan, tosin eipä se vieläkään ole läheskään aina mitenkään kovin hyvä lounas, mutta jotain kuitenkin. Ei kannata asettaa liian suuria vaatimuksia heti alkuun :)

Lisäsin tavoitelistalle myös lisätä kasvisten syöntiä. Kun on skipannut aamupalan ja lounaan, niin eipä sitä illalla mitään suurta määrää ole kasviksia tullut syötyä. Myöhemmässä vaiheessa ajattelin lisätä vielä aamupalan, mutta se on myöhemmin, kun nämä aloitetut ovat vakinaistuneet. Tässäkin on sulattelua ja opettelua vähäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti