tiistai 25. lokakuuta 2022

Blogi kadoksissa ja vihdoin hallinnassa

Huh, minulla on ollut pitkään kadoksissa tämän blogin hallintaoikeudet. Tai itseasiassa en tajunnut, että olen alunperin perustanut tämän blogin vanhalla nimelläni ja tämän vuoksi tunnukset olivat vanhalla gmail-tilillä. Kun kuitenkin kommentit ovat tulleet uudelle tililleni, en tajunnut, missä oli vika.

Nyt blogi on taas hallinnassani ja voin alkaa päivitellä tänne uuttakin sisältöä. Muutamassa vuodessa on tapahtunut paljon ja koitan laittaa tänne päivitysjuttuja pikkuhiljaa. Tässä kuitenkin muutama ns. highlight vuosien varrelta...

1. Remonttimme on edennyt huimasti. Meillä on viime vuosien aikana saatu remontti sisätilojen osalta tosi pitkälle, vaikka olemmekin tehneet kaikkia extra-juttuja hidastaaksemme sitä. Vielä kuitenkin puuttuu sauna (suurin osa tarvikkeista on kyllä jo ostettu) sekä "alakerta" (entinen uima-altaan pohja). Pientä viilausta pitää myös vielä tehdä, listat puuttuu monesta huoneesta vielä.

2. Meillä on kanala. Teimme pari vuotta sitten meidän ulkovarastosta pienen kanalan. Kanalan yhteydessä on myös ulkotarha. Tällä hetkellä meillä on kanalassamme kaksi kukkoa, kahdeksan kanaa sekä kaksi kalkkunapoikaa. Esittelen meidän kanalaa myöhemmin omassa jutussa.

3. Rakensimme takapihalle ison terassin. Tästä tulee sitten oma juttu erikseen vielä.

4. Vaihdoimme öljyn ilma-vesi-lämpöpumppuun. Tästä myös jossain vaiheessa erikseen juttua.

5. Meillä on koira! Kaksi vuotta sitten meille tuli rescue-koira Börre Venäjältä. Börre ansaitsee myös ihan oman esittelyn erikseen.6. Tuli korona ja tuli sota Eurooppaan. Meidän valitsemamme elämäntyyli on tullut muotiin. Entinen työkaveri sanoi koronan tultua, että nythän tuohon teidän varautumiseen on tullut yhtäkkiä ihan uusi järki. Eipä kukaan sille ole naureskellut.

Tässä pientä päivitystä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti